Storia & OLX Imobiliare, cel mai mare ecosistem imobiliar din România

Reunind influența a două platforme imobiliare de referință în România, ecosistemul Storia & OLX Imobiliare oferă acces la cea mai mare audiență, cu un număr de vizite lunare de 4 ori mai mare decât al următorului competitor. Agenții imobiliari și dezvoltatorii beneficiază de instrumente de listare și promovare personalizate, pentru a găsi cel mai scurt drum de la listare la tranzacție, cu minimul de efort posibil.

Cifre Relevante

11,6 milioane

vizite/lună vs. 2,6 milioane (următorul competitor) și 0,7 milioane (al doilea competitor)

200.000

oferte imobiliare active/lună

+2000

parteneri de incredere

422

oferte de credite imobiliare și de soluții financiare, oferite prin partenerul KIWI Finance

Evoluția continuă a celui mai mare ecosistem imobiliar

Parteneriatul dintre Storia & OLX Imobiliare a creat un ecosistem puternic și o voce cu rezonanță în industria imobiliară din România. Prin adresarea constantă a subiectelor de ultimă oră, care dau direcția în industrie și prin lansarea de inițiative de informare care ajută la transparentizare, ecosistemul susține profesionalizarea domeniului și creșterea nivelului de performanță în fiecare segment al pieței.

Oferind acces nu doar la cel mai mare și mai divers public interesat de imobiliare, ci și instrumentele de promovare necesare pentru a ajunge la categoriile relevante de audiență, Storia & OLX Imobiliare facilitează procesul care duce la tranzacții reușite. Echipa noastră de specialiști dedicați și pasionați comunică permanent cu profesioniștii din industrie, pentru a personaliza soluțiile puse la dispoziție conform nevoilor de business curente.

Agent Expert: conceptul care reunește
toate inițiativele Storia dedicate profesioniștilor în imobiliare

Menține-te permanent informat, pentru cele mai bune decizii de business.

Realizate pe baza datelor din ecosistem și ale instituțiilor din piață, analizele te mențin conectat la realitatea pieței, pe fiecare segment, pentru a lua decizii de business informate.

Fluxul de noutăți îți oferă, din timp, selecția tuturor știrilor pe care un profesionist nu trebuie să le rateze, precum și recapitularea celor mai importante 10 știri imobiliare din ultima lună.

Beneficiile Ecosistemului
Storia.ro & OLX Imobiliare

Creat special pentru a le oferi profesioniștilor cele mai bune instrumente și cea mai mare audiență pentru promovarea eficientă a apartamentelor, caselor, terenurilor, spațiilor comerciale, pentru vânzare sau închiriere, ecosistemul reprezintă o soluție unică pe piață.

Expunere la cea mai mare audiență

Anunțurile publicate pe Storia pot fi exportate gratuit în categoria Imobiliare de pe OLX, pentru a putea fi vizualizate de milioane de utilizatori, crescând șansele de contactare.

Cel mai bogat conținut

Ecosistemul listează toate tipurile de proprietăți imobiliare: apartamente, case, terenuri, spații comerciale de vânzare și de închiriere, oferind un format de anunț construit pentru performanță.

Smart Packs: instrumentele sccesului în imobiliare

Pentru optimizarea rezultatelor, ecosistemul oferă pachete de listare cu diverse tipuri de promovări incluse, realizate pe baza statisticilor ultimilor ani și a algoritmilor ecosistemului.

Funcționalități unice pe piață

Utilizează instrumente ca Storia Radar pentru a urmări mișcările competitorilor care listează aceleași proprietăți sau Promo Planner, care simplifică listarea și promovarea anunțurilor.

Parteneri de încredere

Peste 2000 de agenții și dezvoltatori au ales ecosistemul Storia și OLX Imobiliare.
Descoperă anunțurile tuturor companiilor partenere pe platforma Storia

NAPOCA IMOBILIARE
BLITZ
Top Home
KING IMOBILIARE
Habitat Group Estate
West Imobiliare
Premier Imobiliare
Militari Residence
Galaxy Imob
Dezvoltator Royal Town
TARA IMOBILIARE
+2000 parteneri

Publică anunțuri care performează pe Storia & OLX Imobiliare!

Alege să te adresezi celei mai mari audiențe interesate de imobiliare din România! Contactează-ne și cere o ofertă de publicare de anunțuri pe platformele noastre. Intră în comunitatea experților imobiliari, care își maximizează rezultatele cu cele mai performante instrumente de pe piață!